Kiállítási standok tervezése, kivitelezése, kiállítási menedzsment

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakértő gárdánk révén az első lépésektől a stand kulcsrakész átadásáig mindenben segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a rendezvény gördülékeny lebonyolításához.

Tervezés

Szakértő tervezőink és dizájnereink a tervezés során precízen felmérik ügyfeleink igényeit a stand megjelenésére és szerkezetére, valamint a kiállítandó termékek körére vonatkozóan annak érdekében, hogy a kiállító arculatának megfelelő, az aktuális trendeket követő, biztonságosan és jól működő standot hozzunk létre.

Szakértőink a kivitelezés során is végig részt vesznek a munkában, az első lépésektől a kulcsrakész stand átadásáig.

A tervezés során minden esetben figyelembe vesszük az adott országban érvényes építési szabályokat, illetve a kiállítási területek speciális szabályozásait. Így standjaink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak és a legújabb tervezési szabványoknak.

Célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel standjainkat a lehető legbiztonságosabbá és környezettudatosabbá tegyük.

Standtervezési szolgáltatásaink

  • 3D dizájn
  • engedélyezési tervdokumentáció készítése
  • technikai és gyártási tervek készítése
  • szükség esetén statikai tervek és számítások készítése
  • igény esetén engedélyeztetés vásárigazgatóságnál

Stand kivitelezés

Vállaljuk egyedi és installációs standok kivitelezését, a kiállítási részvétel menedzselését az első lépésektől a kulcsrakész átadásig.

A cégünk által kivitelezett standok biztosítják a kiállító részére a biztonságos munkakörnyezetet és a professzionális működést a rendezvény során.

Egyedi stand

Speciális, egyedi elemekből összeállított stand, általában egyszer kerül felhasználásra. Egyedi megállapodás esetén természetesen vállaljuk a többszöri felállítást, beleértve a tárolást is. Sztenderd vagy egyedi bútorokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal.

Rendszerinstallációs stand

Előre gyártott (általában Octanorm vagy Syma) rendszerinstallációs elemekből épül fel. Alap magassága 2,5m, és az installációk szabvány méretéhez igazodóan bővíthető vagy magasítható. Tartalmaz határoló falakat, raktárt, frízt, információs pultot, a kiállítási termékek bemutatásához igazodó vitrineket, polcokat, normál tárgyaló bútorokat, és alap világítást.

Kiállítás menedzsment

Megrendelőink számára mindenben segítséget nyújtunk az első tervek elkészítésétől a kulcsrakész stand átadásáig. A legapróbb részletekig mindent előkészítünk, és elintézünk.

Vállaljuk a kiállítási igazgatósággal és a helyszíni szolgáltatókkal szükséges levelezés teljes lebonyolítását (logisztikai szolgáltatások, szükség esetén vámügyintézés, elektromos-, víz-, internet-, stb. szolgáltatások megrendelése, stb.), valamint igény esetén felvesszük a kapcsolatot a vásárigazgatósággal a stand dizájn és szerkezet engedélyeztetése, az elektromos terv engedélyeztetése és egyéb engedélyek beszerzése kapcsán.

Igény esetén a stand működtetésében is közreműködünk, legyen az catering szolgáltatás, promóciós anyagok elkészítése, hostessek és tolmácsok biztosítása stb.

A stand többszöri felállítása esetén vállaljuk a két rendezvény közötti időszakra a standanyagok letárolását.

KAPCSOLAT

A. R. E. A. Hungária Kft.

Széll Kálmán tér 21.
Budapest 1122
Magyarország

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20 498 0194

+36 20 958 5505

standépítés, kiállítás- és rendezvényszervezés

+36 20 958 5505

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

nemzetközi kapcsolatok

+36 20 498 0194

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

építőipar, belsőépítészet

+36 20 946 2479

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.